×
JenProCestovatele

Privacy Statement (EU)

Toto prohlášení o ochraně osobních údajů bylo naposledy aktualizováno 16. 11. 2020 a vztahuje se na občany Evropského hospodářského prostoru.

V tomto prohlášení o ochraně osobních údajů vysvětlujeme, co děláme s údaji, které o vás získáme prostřednictvím https://www.jenprocestovatele.cz. Doporučujeme pozorně si přečíst toto prohlášení. Při našem zpracování dodržujeme požadavky právních předpisů na ochranu soukromí. To mimo jiné znamená, že:

  • jasně uvádíme účely, pro které zpracováváme osobní údaje. Děláme to prostřednictvím tohoto prohlášení o ochraně osobních údajů;
  • naším cílem je omezit sběr osobních údajů pouze na osobní údaje potřebné pro plnění zákonných povinností;
  • nejprve vyžadujeme výslovný souhlas se zpracováním osobních údajů v případech vyžadujících váš souhlas;
  • přijímáme příslušná bezpečnostní opatření k ochraně vašich osobních údajů a také to požadujeme od stran, které zpracovávají osobní údaje naším jménem;
  • respektujeme vaše právo na přístup k vašim osobním údajům, na jejich opravu nebo vymazání na vaši žádost.

Pokud máte nějaké dotazy nebo chcete vědět přesně, jaké údaje o vás máme, kontaktujte nás.

1. Účel, údaje a doba uchovávání

1.1 Vaše údaje používáme k následujícímu účelu:

Sestavování a analýza statistik pro zlepšení webových stránek.

K tomuto účelu používáme následující údaje:

  • IP adresa
  • Umístění
  • Chování návštěvníka

Základem, podle kterého můžeme tyto údaje zpracovávat, je:

Vlastní oprávněný zájem

Doba uchovávání:

Po ukončení služby uchováváme tyto údaje následující dobu: 5 let.

1.2 Vaše údaje používáme k následujícímu účelu:

To be able to offer personalized products and services

K tomuto účelu používáme následující údaje:

  • Pohlaví
  • IP adresa
  • Umístění
  • Chování návštěvníka

Základem, podle kterého můžeme tyto údaje zpracovávat, je:

Performance of an agreement

Doba uchovávání:

Po ukončení služby uchováváme tyto údaje následující dobu: 3 měsíce.

2. Sdílení s ostatními stranami

Tyto údaje sdílíme nebo sdělujeme Zpracovatelům pouze pro následující účely:

Zpracovatele

3. Cookies

Abychom Vám poskytli co nejlepší zkušenost z našich stránek, používáme soubory cookie k přístupu k informacím o Vašem zařízení. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat na tomto webu údaje, jako jsou chování při procházení těchto stránek. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité funkce. Další informace o těchto technologiích a našich partnerech najdete v našich Zásadách používání souborů cookies 

CzechNetMedia s.r.o. participates in the IAB Europe Transparency & Consent Framework and complies with its Specifications and Policies. It uses the Consent Management Platform with the identification number 332. 

We have concluded a data Processing Agreement with Google.

4. Zabezpečení

We are committed to the security of personal data. We take appropriate security measures to limit abuse of and unauthorized access to personal data. This ensures that only the necessary persons have access to your data, that access to the data is protected, and that our security measures are regularly reviewed.

5. Webové stránky třetích stran

Toto prohlášení o ochraně osobních údajů se nevztahuje na webové stránky třetích stran propojené odkazy s našimi webovými stránkami. Nemůžeme zaručit, že tyto třetí strany budou s vašimi osobními údaji nakládat spolehlivě nebo bezpečně. Doporučujeme, abyste si před použitím těchto webu přečetli prohlášení o ochraně osobních údajů těchto webových stránek.

6. Změny tohoto prohlášení o ochraně osobních údajů

Vyhrazujeme si právo na změnu tohoto prohlášení o ochraně osobních údajů. Doporučujeme vám pravidelně se s tímto prohlášením o ochraně osobních údajů seznámit, abyste si byli vědomi jakýchkoli změn. Kromě toho vás budeme informovat, kdykoli to bude možné.

7. Přístup a úprava vašich údajů

Pokud máte nějaké dotazy nebo chcete vědět, jaké osobní údaje o vás máme, kontaktujte nás. Můžete nás kontaktovat pomocí níže uvedených informací. Máte následující práva:

  • Máte právo vědět, proč potřebujeme vaše osobní údaje, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovány.
  • Právo na přístup: máte právo na přístup k vašim osobním údajům, které jsou nám známy.
  • Právo na opravu: máte právo doplnit, opravit, odstranit nebo zablokovat vaše osobní údaje, kdykoli budete chtít.
  • Pokud nám udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat vaše osobní údaje smazat.
  • Právo na přenos vašich údajů: máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje a v celém rozsahu je předat jinému správci.
  • Právo vznést námitku: proti zpracování vašich údajů můžete namítat. Dodržujeme to, pokud neexistují opodstatněné důvody ke zpracování.

Nezapomeňte vždy jasně uvést, kdo jste, abychom si mohli být jisti, že neupravujeme ani neodstraňujeme žádné údaje nesprávné osoby.

8. Odeslání stížnosti

Pokud nejste spokojeni se způsobem, jakým zpracováváme vaši osobní údaje (stížnost ve věci), máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů.

9. Inspektor ochrany údajů

Náš inspektor ochrany údajů byl zaregistrován u orgánu pro ochranu údajů v členském státě EU. Máte-li jakékoli dotazy nebo žádosti týkající se tohoto prohlášení o ochraně osobních údajů nebo dotazy pro inspektora ochrany údajů, můžete kontaktovat Markéta Pešková, prostřednictvím info@czechnetmedia.cz nebo telefonicky na 721324104.

10. Kontaktní údaje

CzechNetMedia s.r.o.
Nušlova 2280/25, Praha 5, 15800
Česká republika
Webová stránka: https://www.jenprocestovatele.cz
E-mail: info@czechnetmedia.cz
Telefonní číslo: 721324104

Abychom Vám poskytli co nejlepší zkušenost z našich stránek, používáme soubory cookie k přístupu k informacím o Vašem zařízení. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat na tomto webu údaje, jako jsou chování při procházení těchto stránek. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité funkce. Další informace o těchto technologiích a našich partnerech najdete v našich Zásadách používání souborů cookies.